Mercedes Benz Samsung Galaxy S20 Plus Bruin Backcover hoesje - Wood Walnut

Mercedes Samsung Galaxy S20 Plus hoesje Deze originele Mercedes Benz Samsung Galaxy S20 Plus is onder officiële licentie gemaakt en biedt uw toestel bescherming in de stijl van dit geliefde merk. ...

Standaard levertijd

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

EAN

3700740473634  

€ 34,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Mercedes Samsung Galaxy S20 Plus hoesje

Deze originele Mercedes Benz Samsung Galaxy S20 Plus is onder officiële licentie gemaakt en biedt uw toestel bescherming in de stijl van dit geliefde merk. De case is gemaakt van echt hout, zoals dit ook terug te vinden is in de interieurs van Mercedes. 

Doeltreffende bescherming
Het Samsung Galaxy S20 Plus hoesje van Mercedes is licht van gewicht en heeft een slank design, maar biedt desondanks een doeltreffende bescherming. Dit is te danken aan de TPU rand van de case: een onbreekbaar, schokabsorberend materiaal dat als een bumper om uw toestel zit.

Perfect op maat voor Galaxy S20 Plus
Doordat het Mercedes Galaxy S20 Plus hoesje speciaal voor dit toestel op maat gemaakt werd, is de pasvorm optimaal. De case houdt rekening met alle toetsen, de aansluiting blijft vrij, evenals de camera's. Zelfs draadloos opladen blijft mogelijk terwijl uw Samsung in dit Mercedes-Benz hoesje zit.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten